Vetebältet

OLIKA ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

1. Värmebältet används vid smärtor i ryggslut. Värmen sprids jämnt tack vare bältets konstruktion.

2. Vid ischiasvärk och höftvärk är bältet lätt att placera rätt tack vare det reglerbara kardborrbandet.

3. Bältet används vid värk i axlar och skuldror.

4. Värmebältet är format så att det kan fästas runt axel och rygg, vilket möjliggör för värmen att träffa rätt.

5. Magont lindras med hjälp av ett uppvärmt bälte applicerat runt midjan.

6. Ett varmt bälte lindrar bra vid ex menstruationssmärtor och fungerar bra även om man är stående eller i rörelse.

7. Vid havandeskap hjälper ett varmt bälte då ryggen värker av tyngden från magen. Bältet fungerar samtidigt som ett stöd.

ANVÄNDNING
Efter uppvärmning i microugn eller vanlig ugn appliceras bältet på den del där man känner smärta. Värmen tillsammans med vikten från vetekornen hjälper muskeln att slappna av vilket medför att blodcirkulationen ökar i området. Därmed lindras spänningar och värk. Vid korrekt användning av produkten har den ingen sista förbrukningsdag. Då bältet inte är kemiskt behandlat är det av vikt att det förvaras rätt. Om bältet inte används under en längre period bör innerkudden läggas i en plastpåse och förvaras i frysen.

VARMT BÄLTE
Det varma bältet ger lindring vid ischias, ledvärk, ryggont och värk i länd/korsrygg. Även vid magont, och vid menssmärtor ger bältet lindring.Vid havandeskap hjälper ett varmt bälte då ryggen värker av tyngden från magen. Bältet fungerar samtidigt som ett stöd.

KYLT BÄLTE
Bältet kan också användas som kylbehandling. Innerkudden läggs i en plastpåse i frysen i 2–3 timmar. Hjälper vid blåmärken, klämskador och svullnader.

b5769d0333441f2a_44