VeteNallen

OLIKA ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

1. När barnet har halsont eller luftrörskatarr kan en varm nalle skänka lindring.

2. En varm Hugo vid sänggående hjälper barn att slappna av och somna in.

3. Vid huvudvärk och sinusit appliceras en värmd nalle på pannan. Vid feber kan en kyld nalle skänka svalka.

4. Värmen från nallen känns skön när barnet har ont i öronen.

5. En varm nallen Hugo på magen vid magknip kan ge lindring.

6. Som barn är det lätt att ådra sig blåmärken och svullnader. Då hjälper en kyld nallen Hugo till att dämpa smärtan och minska svullnader.

ANVÄNDNING
Nallen Hugo är ett naturligt hjälpmedel med samma funktionsom Värmekudden. Nallen kan användas såväl varm som kall. Vid korrekt användning av produkten har den ingen sista förbrukningsdag. Då nallen inte är kemiskt behandlad är det av vikt att den förvaras rätt. Om nallen inte används under en längre period bör innerkudden läggas i en plast- påse och förvaras i frysen.

VARM NALLE
Innerkudden värms i microugn eller i en vanlig ugn. Den varma kudden läggs därefter in i nallemagen. Nallen  kan sedan användas för att hjälpa barnet att somna, ge lindring vid magknip eller läggas på pannan eller bröstet vid snuva och hosta. Nallen kan också användas för att värma upp en kall barnsäng eller barnvagn.

KYLD NALLE
Lägg innerkudden i en plastpåse i frysen i 1–2 timmar. Tag kudden ur plastpåsen och lägg in kudden i nallen. Kyld nalle kan användas för att lindra vid blåmärken, klämskador eller svullnader. Nallen kan även användas för att ge svalka vid hög feber.

53ec4b6638245752_99